diumenge, 20 de gener del 2013

mística


El rector de Gualba: "Per sort no ha passat res greu"

L'església reobre aquest diumenge per la missa de Festa Major després de la intoxicació que ahir va afectar 42 veïns del poble
L'església de Gualba ha reobert aquest diumengeL'església de Gualba ha reobert aquest diumenge ACN
Els Bombers han permès aquest diumenge que l'església de Gualba reobri un cop han comprovat que ja no hi havia acumulació de monòxid de carboni a l'interior. Després que ahir 42 veïns del poble s'intoxiquessin, possiblement per la mala combustió dels calefactors que hi ha al sostre, el mossèn ha oficiat la missa de la Festa Major d'hivern. Això sí, amb les estufes apagades.
El rector, Carles Matilla, ha admès que ahir van viure "moments difícils", però que per sort "no ha passat res greu". Tot i que els calefactors havien passat la revisió l'any 2010, demà el capellà demanarà que els tècnics de la companyia els inspeccionin.
De tots els afectats, entre els quals hi ha l'alcalde, només un continua ingressat a l'hospital, a Palamós.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola todos,
Mi nombre es Sra. Sharon Sim. ¿Vivo en Singapur y soy una mujer feliz hoy? y me dije a mí mismo que cualquier prestamista que rescata a mi familia de nuestra mala situación, le recomendaré a cualquier persona que esté buscando un préstamo, me dio felicidad a mí ya mi familia, necesitaba un préstamo de $ 250,000.00 para Comencé mi vida por todas partes, ya que soy una madre soltera con 3 hijos. Conocí a este prestamista de préstamos honesto y temeroso de Dios que me ayudó con un préstamo de $ 250,000.00 SG. Dollar, él es un hombre temeroso de Dios, si necesita un préstamo y pagará el préstamo, comuníquese con él y dígale que es la Sra. Sharon, que lo remite a él. comuníquese con la Dra. Purva Pius, llame al número de contacto de la aplicación / whats-+ +918929509036 por correo electrónico: (urgentloan22@gmail.com) Gracias.