diumenge, 8 de novembre del 2009

Manchester no és Verona








Instructives vivències per a la formació humana de la canalla arriben d'Anglaterra.
Rachel Christie després d'un renyit concurs de bellesa resulta escollida la primera "reina" de color (negre -és clar) d'Anglaterra. La noia és neboda de un dels atletes més rellevants de la història olímpica d'Anglaterra, Linford Christie. La noia també és atleta d'alt nivell i s'entrena per representar al seu país a les olimpiades de Londres 2012. El seu entrenador sembla que no n'estava al corrent del seu "doble joc". Rachel, que així es diu la nova "reina", és orfe de pare desde els vuit anys. El seu pare va morir en un assumpte de tràfic de drogues. Segons l'avi de la noia, i pare de Linford, el finat tenía més fusta que Linford per ser encara millor atleta.
Rachel, ja "reina" coneix a un "lluitador" d'un programa escombraría de Sky TV. L'individu, de 22 anys es coneix com a Tornado, i és un veterà de totes les guerres en les que estan presents els britanics, desde els seus setze anys. Aquesta és la descripció de la seva personalitat a la web del programa: Violently destructive windstorm full of unstoppable energy. Malgrat la seva doble dedicació militar i televisiva, sembla que també dedicava les nits a desenvolupar la seva destructiva personalitat en diferents clubs nocturns.
No us puc dir quan ni com però sembla que Rachel i Tornado es van coneixer i que alguna química và començar a funcionar entre ambdues criatures. La situació es va fer intolerable per "Miss Manchester", (encara no l'havia presentat, però aquesta noia era la novia de Tornado). La questió és que les noies van arribar a les mans, i la "reina" (atleta d'alt nivell), và malmetre el rostre de "Miss Manchester" (dependenta de comerç).
L'escandol ha forçat que la "reina" abdiqui.
La abdicació ha suposat l'entronament s'una nova "reina". Tot i que el seu nom ens pot confondre amb l'inici de la història (Katrina), no té (de moment) res a veure amb Tornado. Be, fora de que també te un historial militar a Irak, desde els 17 o divuit anys, on la coneixen com a Combat Barbie.
Tot plegat, sembla que hi hauría suficient material per una tragicomèdia, qui s'atreveix?