dimecres, 21 de gener del 2009

Sarko (del Avui d'avui mateix)

21/1/2009 Edición Impresa EL PRESIDENT FRANCÈS HA CONTRACTAT UNA EXCAMPIONA D'AERÒBIC

Una entrenadora millora la vida sexual de Sarkozy

 Nicolas Sarkozy i Carla Bruni a París, dimecres passat. Foto:  AP / GERARD CERLES
Nicolas Sarkozy i Carla Bruni a París, dimecres passat. Foto: AP / GERARD CERLES
LAIA ZIEGER
BARCELONA

Que al president francès Nicolas Sarkozy li agrada córrer no és cap novetat. El que no se sabia és d'on li sortia tanta motivació. El secret ha estat revelat i té a veure amb una atractiva jove que no és Carla Bruni sinó Julie Imperiali, la seva entrenadora personal.
No obstant, aquesta vegada no és un adulteri --el mandatari ha tingut una agitada vida sentimental, ja que s'ha casat tres vegades i se n'ha divorciat dues, totes per infidelitats--. Es tracta, simplement, de sexe. Imperiali, de 26 anys, va explicar ahir, en una entrevista al diari britànic The Times, que li fa seguir "una vegada a la setmana, una gamma d'exercicis que milloren la seva condició física, mental, i també sexual".
El mètode de la jove esportista, que va ser ballarina i campiona d'aeròbic, es concentra a treballar els músculs del perineu, situats a la base de la pelvis. Segons ella, "si estan en bona forma, ajuden a tenir millors relacions sexuals ja que, en el cas contrari, poden causar ejaculacions precoces".

MÉS BENEFICIS
Altres virtuts d'aquesta mena d'entrenament són que augmenta la libido, tonifica la silueta i aporta una dosi extra d'energia, fonamental per a speedy, com anomenen els britànics Sarkozy per la seva reputació de ser incansable en la vida laboral.
Imperiali, que va començar a entrenar Bruni després del seu embaràs i Sarkozy des del moment en què la parella va iniciar el seu idil li, va relatar a The Times que "el cos del cap de l'estat francès ha canviat completament, ja ha perdut dues talles de pantalons", abans de confessar que "és un alumne fantàstic". "Sempre està a punt per a l'exercici i motivat. A més, com a persona és molt agradable encara que també pot mostrar-se impulsiu", afegeix.
Si els francesos, que mai van tenir un president tan jove com Sarkozy, ja es van mostrar sorpresos quan el van veure suant i practicant esport, amb aquestes revelacions és molt probable que més d'un es quedi bocabadat.